החשבון שלכם. הבחירה שלכם.

מחיקה ישירה, אחרי התחברות.

מתחברים באותה שיטה שבה נרשמתם לאפליקציה, בודקים את החשבון ומאשרים מחיקה. המחיקה מתחילה מיד, ללא בקשה לטיפול ידני.

יימחקו החשבון הפעיל, הפרופיל, נתוני המפגשים וקבצי התמונות שבמערכת. הפעולה אינה ניתנת לביטול. במקרה של תקלה זמנית, הטיפול ימשיך אוטומטית ולא תוצג הצלחה עד השלמתו.

לצורכי בטיחות וטיפול משפטי תישמר בנפרד רשומת זיהוי מוגבלת עד 24 חודשים: מזהה חשבון, שם, פרטי קשר, פרטי שיוך לספק ההתחברות, סטטוס והפניית אימות ומועדי הפעולה. לא נשמר כאן עותק כללי של תמונות, מיקום או מסמכי זהות. דיווחי בטיחות קיימים נשמרים בנפרד; נתוני Didit מחייבים טיפול מול הספק.

פרטי השמירה והפרטיות

cc_support@tashnaz.com

התחברות לאימות בעלות

או באמצעות ספק ההתחברות שלכם

נרשמתם עם Apple? התחברו באותו חשבון Apple שבו השתמשתם באפליקציה, גם אם בחרתם להסתיר את האימייל.